Anket Değerlendirmeleri

Bildiğiniz gibi kucukelmakurdu.com bundan yaklaşık 2 ay önce hizmete başladı. Biz de bu süre zarfı boyunca sizler için elimizden geldiğince faydalı olmaya çalıştık. Bu uğurda yaptığımız en büyük atılım AppStore uygulamalarını inceleme yönünde oldu. Bunun sebebi, tamamen Türkçe olacak şekilde AppStore uygulamalarını inceleyen blog sayısının azlığı ve bu alana duyulan ihtiyacın fazlalığıydı. Ama bunun yanında farklı çalışmalar da sürdüreceğimize söz vermiştik. Bu çalışmaların biri de Anket kategorisi.

Üst bölümün en başında bulunan Anketler çubuğu sayesinde sürekli olarak en güncel anketi taklip edebilirsiniz. Eski anketlere de hemen bu bölümde aşağıda bulunan “Eski Anketler” kısmından veya Arşiv bölümünde yer alan “Anket Değerlendirmeleri” bölümünden ulaşabilirsiniz.

Anket paylaşma sıklığı olarak da 2 ay gibi bir süre belirledik. Bu henüz tam kesin olarak belli olmasa da büyük oranda bu şekilde gerçekleşecektir. Bu sayede hem sizi çok fazla anketle boğmamış olacağız, hem de yeni anketler için uzun süreli aralıklar vermemiş olacağız.

Elimizden geldiğince orjinal ve farklı anketler bularak, daha oy kullanmadan sonuçlarını merak edeceğiniz anketler oluşturmaya çalışacağız. Ayrıca bu anketler, Türkiye’deki Apple kullanıcıların düşüncelerini ve görüşlerini rahatça görmemizi sağlayacak. Belki bu sayede gerek Developer’lar (Uygulama Geliştiriciler) gerek dolaylı yolla bu bilgilere ihtiyacı olanlar için de faydalı olabiliriz.

Eski Anketler kategorisine geçmiş anketlere bile oy kullanmaya devam edebilirsiniz. Yapacağımız değerlendirme yazıları o anki tarihe göre olacaktır, ama bu anketin kapanacağı anlamına gelmez. Bu yüzden bu yazılara da yılda bir kez “Güncelleme” ekleyerek bu anketin sonuçlarındaki değişimden bahsetmiş olacağız.

( Yazı No: -023- )

By Muammer Dolmacı Posted in Anket Tagged

Leave a comment